ELAZIĞ / MERKEZ - Şehit Mustafa Yıldırım İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Okulumuzda kutlandı. Okulumuz öğretmenlerinin katkılarıyla hazırrlanan bayram proğramımıza velilerimiz büyük bir çoğunlukla katıldı.

Mrt

Deprem ve Yangın Tahliye Tatbikatı yapıldı.

Mrt

Şehit Mustafa Yıldırım İlkokulu 3/A sınıfı Aynur Demirpınar hocamızın rehberliğinde dilimizin zenginlikleri etkinliklerinden örnekler sergilendi

Ock

Etkinlik Haftasında en sevdiğini paylaş etkinliği okulumuzda ytapıldı

Ock

Okulumuz öğrencileri Metoroloji Müdürlüğüne gezi düzenledi.Milli Eğitim Bakanlığının Etkinlik Haftası Proğramına okulumuz Elazığ 13.Bölge Müdürlüğüne giderek bir gezi gerçekleştirdi.Yetkililerden bilgi alan çocuklarımızın bu tür etkinliklerin daha sık yapılması yolunda istekleri değerlendirmeye alınd.

Ock

Nersilden Nesile Oyun Köprüsü etkinliği Elazığ 4.Bölge okullarının katılımıyla gerçekleştirildi.Okulumuz 1. sınıfının katılımı ile gerçekleştirilen etkinlikte çocukların mutluluğu izlenmeye değerdi

Ara

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri Köşesi Okulumuz 3. Sınıf öğrencileri tarafından oluşturuldu

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Proğramı Okulumuz öğrencileri tarafından sunuldu. Okulumuz öğrencilerinin hazırladığı proğram okulumuz öğrencileri tarafından büyük ilgi gördü.Proğramı hazırlayan öğrencilerimizi ve öğretmenlerini kutluyoruz.

Kas

Kızılay Haftası Münasebetiyle Okulumuz 4.Sınıf öğrencileri Öğretmenleri Cuma Tahir KELEŞOĞLU nezaretinde Kızılayı ziyaret ettiler. Kızılayın işleyişi hakkında yetkililerden bilgi alan öğrencilerimiz bu tür etkinliklerin ufuklarını açtığını ve devamının yapılmasını istediklerini belirttiler.Okul idaresi olarak öğretmenimize teşekkür ediyor ve etkinliklerimizin devam edeceğini belirtmek istiyoruz

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Okulumuzda Coşkuyla Kutlandı.Proğram Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Okulumuz öğrencileri tarafından günün anlam ve önemi anlatıldı Şiirler ve Okulumuz Türkçe Öğretmeni Hanzade KILIÇ ve öğrencilerinin hazırlayıp sundukları oratoryoyla devam etti.Şiirlerin Okunmasıyla sona erdi.

Nis

Mrt

10 Bin Okul Proje kapsamında okul bahçemize basketbol potası monte edildi.

Ara